Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridfullt

Fridfullt
att se sjön
se krusningarna
känna stillheten

Det ger ro
harmoni

En ynnest
att ha denna möjlighet

Att ha tillgång
till stadens brus
och stillheten




Fri vers av AA VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-04 19:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Valmöjligheten.
Underbart.
2020-07-04
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP