Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol/porträtt

 

 

Hon behöver inget följe, Sunna.

Hon har nog av sitt inför natt.
Eldarna låter hon brinna, ny dag bringa.
Detta ljusets skatt,
Hon innerligt förunna.




Bunden vers (Annat versmått) av Yrre VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-04 22:34



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord porlar
2020-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP