Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ack, inte ens Herrens vägar är utan gropar och defekter


En tidig biskops väg till makten



Ett snedsteg i taget, en krycka i leran
och träbenet i diket men aldrig tredje
benet nånstans för det funka inte alls

men,
nunnorna neg på sviktande knän om
han lyfte på hatten, hororna suckade


-men Abbot var han bara på heltid

Så närhelst en frestelse föreföll billig
nog föll han lika hårt som enfaldigt,
alltid med ett värdshus inom synhåll







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-04 23:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag tröttnat på tjatet
om frid i celibatet
hit med kvinnor i tusental
för under kaftanen
finns än den gamle hanen ........

2020-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain