Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdefull

Du är värdefull
Du är betydelsefull
Du är fröjdefull
Då dina ögon skrattar
Din mun gläntar
På glädjen
Livet leker




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-05 20:33



Bookmark and Share


  AKT VIP
Bejakansvärt! Gillas!!
2020-07-05
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t