Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge det själ!

Det sägs att man ska ge saker tid.
Men jag säger; Ge det själ!
Det sägs att allt sker i rättan tid;
Har din själ kommit dig ikapp?
Mår du dåligt eller bra?

Med att Ge saker och ting Själ, så menar jag, ATT;
Du har valt att må bra!
Din själ är harmonisk...
Och har kommit till dig i rättan tid.
En tid som du njuter av.
Motsatsen till predikarens i Bibelns pessimistiska syn.

Och det sägs;
Att ge saker och ting rum...
Jag säger;
Din själ har tagit form, och DU är dess rum!




Bunden vers av Mim
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-07-06 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim