Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska bli bok, ifrån denna kortform.


Istället för alla barnen, eller Namegames...

Urban heter han,
Och han har sina Urbana metodiker.




Bunden vers av Mim
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-07-06 03:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim