Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte för att jag måste, utan för att jag vill



När ditt hjärta
är kallt och fruset

skall jag hålla om det
med mina händer

lova dig
att inte släppa taget

förrän isen har smält
och värmen återkommit




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2020-07-06 11:47



Bookmark and Share


  Magica VIP
Så fint skrivet!
2020-07-12

  Peter G VIP
Så väldigt fint om kärlek som är stark!
2020-07-11

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint att ha den viljan att göra rätt...
2020-07-11

  M.Eta
Låter så varmt och innerligt!
2020-07-08

  KattenKin VIP
Vacker bild av omtänksam föresats. Fint diktat.
2020-07-08

  Kajan VIP
En så stark bild av kärlek.
2020-07-07

  Eva Helene VIP
Kärleksfullt och varmt! Så fint!
2020-07-07

  Rise Little One
Mysiga stunder i kärlekens namn.
2020-07-06

  bibbi ahrnstedt
Fint, att bry sig så mycket om någon och finnas där är storslaget
2020-07-06

  Kungskobran VIP
I left my heart in your hands
2020-07-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Värmande och innerligt skrivet! Så borde vi värna de frusna.
2020-07-06

  Sommarina VIP
Fint att få sådan värme och kärlek.
2020-07-06

  Solweig Jansson VIP
Väldigt vacker text om kärlek till en annan människa !
2020-07-06

  Öknens Ros VIP
Skrivet med värme och omsorg.
2020-07-06

  överlevaren VIP
Ord av värme och innerlighet.....berör!
2020-07-06

  Maria Sundelin VIP
En fin inställning
Kramar
2020-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP