Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spiderman

You despite a man for how he lived,
You decide a mans life on a thread,
You caught up to me so I raise my bars
and I’m razor sharp in my head,

I’m like spiderman with his web,
I build my life like a net,
I live this life ’til I’m dead, so,
Don’t complain about things you don’t get.




Övriga genrer av Xenny Official
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-06 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xenny Official
Xenny Official