Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8 Bars från en av mina Låtar.


Traumatiserad

Traumatiserad. Svär mannen något i huvudet felar.
Den smärta jag bär på går shi att förmedla.
Jag jagar mitt aim, dagar känns ändå the same.
Bror, hur kan du förstå vad jag menar?

Tiden den går men hinner åndå ikapp.
Man mår som man mår, livet e fucked.
Stickar mina texter, vill sticka från allt.
Men fickan den blöder, jag har helt slut på lax.




Övriga genrer av Xenny Official
Läst 141 gånger
Publicerad 2020-07-07 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xenny Official
Xenny Official