Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängslad

Jag skriver en text,
Jag beskriver en känsla
Jag skriver om sex,
Jag beskriver min ängslan,

En dag som natt,
Jag försöker sluta att tänka,
Den lag som lagt,
Den grund för min känsla av fängslad.




Övriga genrer av Xenny Official
Läst 140 gånger
Publicerad 2020-07-08 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xenny Official
Xenny Official