Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör

Jag är tyst men det sägs att jag stör,
Jag skriker men det är ingen som hör.




Övriga genrer av Xenny Official
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-07 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xenny Official
Xenny Official