Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går inte en dag

Det går inte en dag utan att någon pekar,
Inte en dag utan någon som gör att jag veknar,
Jag möter någons blick och jag ser hur dom bleknar,
Jag möter dagens skräck så i tankar jag metar.




Övriga genrer av Xenny Official
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-07 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xenny Official
Xenny Official