Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglas







uti sprucken tjära
vilar galeasen nött
likt vågen är den gamle
medfaren och trött

havet syns tomt min kära
horisonten ack så liten
min kompass är ur
och för länge sedan sliten


i nära stiltje är den vind
som snuddar hans våta kind
älskade jag vet
även tärnan gråter ibland

kom häråt är du snäll
ta nu min hand
det mörknar
och lider mot kväll





Fri vers av Jörgen Jalmo
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-07 10:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skört och vackert...tycker om rimmen...
2020-07-11

  Kajan VIP
Sådan fin och rörande dikt du skrivit, tack för det.
2020-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo