Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det var länge sedan sist …..



Några år har gått sedan
jag skrev på Poeter.se

Jag börjar
det nya
så här och tar hjälp
av andra.

”Möt alltid hat son kastas
mot dig
med Kärlek.
Kärlek är naturlig.
Hat lär man
människorna.
Även när det gäller hat
som kommer
från Presidenten.”
(Nascarföraren Bubba Wallace)

”Gud skapade mannen
före kvinnan.
Det är precis
som när jag skriver.
Först gör jag en kladd”
(Karen Blixten 1885-1962)

Bästa exempel för
”kladd” som Gud
har skapat
är
USAs president
Donald Trump!




Fri vers av Unto S
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-07-08 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unto S
Unto S