Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I strandsvallet

Du väter

din klännings fåll

 

när du går

i sjöns strandsvall

 

och längtar

efter att kunna simma

 

långt ut

långt bort

 

 

och dyka

 

mot svarta djup

och skattens grotta

 

där någon väntar

med din handduk

 

mitt i en värld

av levande vatten




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-10 06:45



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
mycket vackert
räcker välan att säga jag menar skriva
2020-07-12

  Kungskobran VIP
Fint om drömmen
2020-07-10

  Kajan VIP
Tycker väldigt mycket om denna, sådan längtan beskriven, innerlig och drömsk upplever jag. Väl värd att sparas och läsas om.
2020-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP