Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGS ATT VAKNA! - tanka

I fönstrets glipa

hörs skogsduvans hoande

en väckarklocka

sömnrynkiga ansikten

ömma blickar nyvakna




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-07-13 18:17



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag hade duvor på taket första tiden i eget boende 1978, men det trodde jag var ugglor. konstigt att jag inte kollade taket då jag var utomhus.
2020-07-14

  Niliboy
Att vakn till skogsduvN måste vara härligt, en fin fågel. Här centralt har vi flera ringduvor!
2020-07-14

  M.Eta
Fint att vakna till fåglars läten än en skränig veckarklpcka! Fin tanka!
2020-07-14

  Blomma-Stjärna VIP
fin nymornad tanka!
2020-07-13

  ResenärGenomLivet VIP
Jag gillar att bli väckt av fågelsång, det blir man glad av...härlig tanka...
2020-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra Tanka om naturnära uppvaknande!
2020-07-13

  Poeten Salvador VIP
Jag har morgontidiga (tam)duvor på balkongen
2020-07-13

  Öknens Ros VIP
Fin tanka. :-)
2020-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP