Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet under solen

Livet under solen blänker
avsked tar en smyckad dag
sakta över bergen sänker
sig dess skimmers välbehag

Stilla andas skogens grönska
som ett fläktande förbund
om att vandra, längta — önska
givet, blott en stilla stund

Morgondagens vindar väntar
nämner ej vad namnet är
för vår glädjes låga längtar
vara nyfödd, ren och skär.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-13 10:09



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint diktat om livet, närvaron och vår glädjes låga
2020-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm