Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En underbar morgon var mig given





Famnade morgonen med nyvakna händer

välkomnade den nya dagen
kände lugn, harmoni och tillförsikt

öppnade altandörren

himmelen var blå
och solens strålar smekte min hud

kommer det mörka moln senare på dagen
var i alla fall morgonen vackert blå
och solen varm







Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2020-07-13 10:47



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Att ta vara på ögonblicken och njuta av dem vid rätt tillfälle. Fin!
2020-07-14

  Lars Hedlin
Jätte fint skrivit!
2020-07-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om att njuta av det vackra, som gör att man känner sig tillfreds. Då blir det lättare att stå ut med mörkret.
2020-07-14

  bibbi ahrnstedt
Fint diktat om en harmonisk och solig morgon
2020-07-14

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Finr ordat om att ha en positiv livssyn!
2020-07-14

  M.Eta
Det är sådana mornar man helst vill vakna till!
2020-07-14

  Blomma-Stjärna VIP
det är en gåva att upptäcka de sköna ögonblick livet ger - och det är visdom att inse att inget kan man hålla fast i - fin dikt om detta!
2020-07-13

  ResenärGenomLivet VIP
Man känner sig verkligen omsluten av en sådan morgon...känslan man får via starten på dagen brukar sitta i länge...
2020-07-13

  Solweig Jansson VIP
Att leva i nuet är en konst - viktigt att ta vara på alla soliga stunder ! Att njuta av, och glädjas över, en vanlig, solig vardagsmorgon ! Så kan lyckan se ut !
2020-07-13

  Kungskobran VIP
Efter regn kommer sol
efter sol kommer regn.
Evighetens upprepning
som skapar harmoni
2020-07-13

  Niliboy
Det är bara att njuta då, här är kallt och regn, ska visst vara hela veckan å jag njuter!
2020-07-13

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra bilder som berättar
om en morgon av ljus och
förtröstan.
2020-07-13

  Sparvögat VIP
Önskar soliga dagar med mörka moln på flykt...
Fina, hoppingivande rader!
2020-07-13

  Maria Sundelin VIP
Så full av livsglädje
Kramar
2020-07-13

  Feliaxel VIP
Ta tillvara det goda i livet är det klokaste man kan göra
Fantastiska rader
2020-07-13

  Öknens Ros VIP
"Räkna de lyckliga stunderna blott"
2020-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP