Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fel allt

 

 

Somnade!

Och,

Vaknade på fel sida

 

Somnade om!

Och,

Vaknade igen på fel sida

 

Somnade om och om och om igen!

Och,

Vaknade alltid på fel sida

 

Jag blev befruktat på fel sida i hennes livmoder!

 

Livet ut!

Drömmen ut!

Leken ut!

 

Fel existens

Fel människa

Fel liv

 

Fel kärlek!

Fel hjärta!

Fel känslor!

 

Fel allt heter och är jag!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-07-13 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP