Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammelfuran

Gammelfurans ådring blänker
mot den praktfulla blå
du har gått din match
gamla grånade värn,
du som sett somrar
och vintrar komma och gå
och klarat dig från
nord och sydvästen
en människas verktyg blev ditt fall
en motorsåg född för att fälla,
men vem såg dina fällda tårar
och hörde din mollstämda sång.




Fri vers av Roland Holm
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-15 09:37



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Furans sorgesamma klagan
sjungs av vackra ord
2020-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm