Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonpromenad

 

 

nu är det gjort

första promenaden

en av många hoppas jag

har världens sämsta "kondis"

 

men nu ska det bli andra bullar av

nä, jag ska inte baka

en promenad om dagen

gör själen glader

 

kanske ramlar några kilon av

nä, SÅ överviktig är jag inte

men det skulle inte skada

att lite lättare bli

 

skönt promenera även i lätt regn

allt doftar friskt och grönt

ån stilla flyter fram

naturen är så vacker nu

 

dock på min väg de krupit fram

slemmiga otäcka kryp

mördarsniglar kantar min väg

fler och fler blir de

men i vår trädgård

de inte gamla blir

 

imorgon är det dags igen

på med nya skorna

för en ny promenad




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-07-15 10:28



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra med motion!
2020-07-29

  Bodingen VIP
Ja ut och gå
du bättre må
bra kondis få
ha skorna på
Öknens Ros
go go go
Öknens Ros
go go go

2020-07-16

  Kungskobran VIP
Plockar sniglar varje da
vill ej ha
dom på skorna

2020-07-15

    Lena Staaf VIP
Ja,jag håller med diktjaget! Promenerar själv varje dag. Så härligt!
2020-07-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och inspirerande dikt!
2020-07-15

    ej medlem längre
Jag promenerar varje dag
Det är skönt
Rekommenderar
2020-07-15

  Marita Ohlquist VIP
En bra start på dagen, att uppleva naturen och samla tankarna!
2020-07-15

  Sparvögat VIP
Härligt med en livgivande morgonpromenad.
Morgonstund har guld i mund ...
2020-07-15

  angela Täubert fd Jansson VIP
Positiv energi ger denna dikt.
2020-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP