Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Efterrätt


Ett Två Tre Fyra



Farfar

Det är ganska vanligt
med social dumpning
i rika högerstyrda
kommuner
att
få människorna med
stort behov av
socialt insatser
att flytta till
annan kommun.

Polisen

Publiklösa matcher och
och inställda festivaler
gör
att polisen kan bekämpa
brott istället.

Carl XII

…. i fredsfördraget ingick
att Patkul skulle utlämnas
till Carl XII
kungen fick manifestera
sitt rykte för grymhet
Patkul avrättades det
mest barbariska sätt
arma syndare blev först
sönderslagen
sedan halshuggen
bödeln var oskicklig
och fick slå flera gånger
innan huvudet lossnade
åskådarna fick uppleva
en hårresande
avrättning.

Mat

Olivolja grönsaksbuljong
vitlök rödlök gurkmeja
sweet chili
sambal oelek
ingefära koriander
ekologisk köttfärs
kinesisk soya
passerade tomater
italiensk spagetti
efterrätt
prickig banan.






Fri vers av Unto S
Läst 138 gånger
Publicerad 2020-07-16 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unto S
Unto S