Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

felbudgeterat

Vi var inte beredda på farsoten - vad som därom än må ha sagts.
Så var vi inte det.
Beredda.
Det hade hamnat för mycket pengar på krigskontot.
För lite på det civila.
Felbudgeterat.
Alltså.
På samma sätt som helavärldenärdet.
Felbudgeterad.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-16 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP