Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ögonblick

 

I samma ögonblick såg vi dagens ljus.

Gläder oss åt samma saker, sover och vaknar tillsammans.

Gemensamt ser vi faror komma och gå.
Lycka och välgång likaså.

En evig vänskap trots att vi aldrig mötts
och ses kommer vi aldrig någonsin att
göra heller.

Synkroniserade vi rör oss och i sorg fuktar
tårarna kinderna samstämmigt.

I samma ögonblick vi lever och dör,
själens spegel,
MINA BÅDA ÖGON.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Britt Gustavsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-16 19:13



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Betänkans Uppseende-väckande
skrivelse att vara glad åt
och ta till sitt hjärta
Tack för den!
;)

2020-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP