Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommardans


Hambotakter

 

Bland löv och grenar
dansar katten Donna hambo.
Matte klipper häcken
 och håller takten med saxen.
I bakgrunden hörs fågelkvitter
och skatans krax.
Molnmålningar på himlen
bjuder på formationer
av olika slag.
Krockar ljudlöst med varandra
och ler.
Dricker oss berusade av blandade
drinkar från soldofterna.
Sätter oss ner och åskan mullrar
i fjärran. 
Vi njuter av en dag i juli.




Övriga genrer av Britt Gustavsson VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-30 16:20



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Fantasifull hambostuns.
Bravissimo.
2023-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP