Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturlagar


Vindkraft

 

 I skuggan av stormen viskar vinden 
ljudlöst budskap om insikter
och visdom.
Brisen smeker våra kinder
och sprider dem över världen.
Stannar vi upp och inkänner budskapen?
Kostar gamla känslor i själen
och ger plats för nya.
Dyrköpta, javisst, men värda allt guld i världen.
Förtar glammets buller hörselsinnena?
Ögonen kan sluka ytlig information
och grunden vi står på måhända sviktar.
Hur repareras livsvillkoren?
Allt tillrättaläggs av kunskapen
om sanningen.                                     
Livets förutsättningar raseras
gång på gång av girighet
och penningar.




Övriga genrer av Britt Gustavsson VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-03 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP