Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesin lockar och drar...


Tur eller inte

 

 

livet är som ett kortspel

man spelar med de kort man har




Övriga genrer (Aforism) av Öknens Ros VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-21 09:36



Bookmark and Share


  den nakna poeten
kort och gott innefattar allt i livet Bravo !!!
2020-07-26

  Bodingen VIP
Somliga spelar bluffpoker hela livet, känner till en som ljuger t.o.m när han säger hej.
2020-07-21

  Kungskobran VIP
Falska kort ger bara vinst på kort sikt
2020-07-21

  Sparvögat VIP
Det gäller att spela med vishet...
2020-07-21

    Lena Staaf VIP
I vissa spel kan man påverka genom list och skicklighet. I andra är det bara turen som avgör. Jag tänker mig att livet är en blandning av båda.
2020-07-21

    Lena Staaf VIP

2020-07-21

  angela Täubert fd Jansson VIP
Precis så är det.
Man kan dock lägga sig...valet är fritt.
2020-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP