Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sugen

Är så sugen
På att göra någon galen
Att driva dig till vanvett


Så jag strippar en skvätt
Plagg efter plagg
Plätt efter plätt
Till sinnet står naken framför

ditt intellekt




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 155 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-20 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t