Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker

Ingen där

och ingen här

i myllrets tid

 

och allt är

som det alltid varit

 

 

Jag tänker

men räcker det

för att leva?

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-21 08:24



Bookmark and Share


  Lady Love
Du måste leva för att leva
2020-08-21

  Kajan VIP
Mångbottnad som jag upplever det.
2020-07-22

  Minkki VIP
en ypperlig text att dela här och utmana andra att skriva om. Förr drog någon igång en stafett och det satte fart på mångas tankar. Diktens fråga kan få många och olika svar, när den kittlar läsaren i hjärnvindlingarna.
En vilsam skrivning har Du i "myllrets tid", i stället för det nu allt överskuggande "i coronans tid"
Tack för en tänkvärd text!
2020-07-22

  Kungskobran VIP
Jag tänker alltså finns jag
2020-07-21

  Lena Själsöga Keijser
vemodsstämma
ja
vad är tanken
kan tanken hålla i hammaren
kan tanken
utföra det hjärtat övar oss i
kan
tanken
räcka
2020-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP