Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÄR VARJE TVIVEL DRUNKNAR

 

Lustfyllda tankar

 

exporterade

från hjärnans vindlingar

 

importerade

av den älskades hjärta

 

väcker kroppens sömn

till åtrå och längtan

 

minns ömma händer

över hudens alla ytor

 

finner berg och dalar

rodnande av kärleksglöd

 

går på upptäcktsfärd

i livets djupa källa

 

där varje tvivel drunknar

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-07-21 18:44



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Väldigt fin !
2020-08-02

  Magdalena Eriksson VIP
yes
alla tvivel kan drunkna en stund då jag är med min älskade
2020-07-25

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2020-07-22

  Niliboy
Har du läst Höga visan, den är också fin!t
2020-07-22

  Blomma-Stjärna VIP
Åtråns poesi!
2020-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP