Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grannar… grannar… grannar!  

 

 

Respektlösa grannar!

 

Mot sina andra grannar

Mot taket och golvet

Mot väggarna

 

Mot dörrarna

Mot hustrapporna

Dag som natt

 

Importerade

Barfota

Ociviliserat

 

Stör dagen

Stör natten

Stör drömmen

 

Inget rätt att klaga

Landets framtida majoritet

Landets nya nation

 

Grannar som äger allt där de bor




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2020-07-21 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP