Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tisteln






nu spelar vinden
och molnen
rörs
i skogens glesa
dungar
duvor hörs
likt havets våg
böljar höstens råg

klädd i rött där uti
står åkerbruden
borstad
vacker och silverluden
tisteln
i sin fromma
älskade vår kärlek
är en blomma






Bunden vers av Jörgen Jalmo
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-21 11:27



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Ja, instämmer i kören nedan; och det är en underbar text.
2020-07-23

  Daniel_78 VIP
Vackert
2020-07-22

  Lena Själsöga Keijser
oh ja

vackra
2020-07-22

  Öknens Ros VIP
Så fina bilder du skapat genom dina ord!
2020-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo