Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När resan tar vid



Förnimmer

Sammetshänder
Som lekte i natten

Mjukhetsmun
Som gav kyssar så heta

kaoskänslor

när resan tar vid
gråter hjärtat

om sin saknad





Fri vers av Cattis Rönn
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-07-12 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn