Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns trots allt normbildande konstruktioner. (hur ser de ut?)


Allt som tyckes vara, är inte nödvändigtvis negativt!

Det som kan tyckas vara negativt.
Är inte bara negativt.
Det finns flera sätt, på vilket man kan se på saken!
Släpp bara in positiv energi i ditt liv!
Om det negativa gör sig besvär, se det som en dramatisk ådra, och icke som något mer!
Då kallnar de negativa känslorna kallare än döden!




Bunden vers av Mim
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-22 04:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fröken Corona gör sig besvär och är för mig en negativism som besvärar mej och dej.
2020-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Mim