Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kapning

 

 

Rörde fingret

Fingret blev kapat bort

 

Valde min egen väg

Blev stoppat

 

Tänkte mina tankar

Blev censurerat

 

Talade öppet

Blev förbjudit

 

Slutade älska

Hatare blev jag tillkallat

 

Vägrade tänka grönt

Blev bestraffat och beskattat

 

Vägrade vara demokrat

Blev häktat och bestraffat

 

Krympte i hörnet

Blev på magen av andra trampat

 

Kapat!

Allt MITT är kapat!

 

Kapat!

Varför?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2020-07-22 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP