Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den inre kampen

 

 

Djupt i mitt inre

Saknas

Och saknar stillhet och ro

 

Rörlig, kaos och kalabalik låter allt

 

Djupt i min själ

Saknas

Och saknar kärlek och värme

 

Tomhet, ensamhet och saknande låter allt

 

Ta av mig mitt liv!

Ta av mig min identitet!

Ta av mig mitt VAD!

 

Och låt mig fint och tyst slockna DU mitt jag

 

Jag vill aldrig se dig igen du mitt JAG!

Jag vill aldrig höra tillbaka ordet oss!

Jag kommer INTE att sakna någon VI; ALLA; OSS

 

Vill bara evig höra mitt JAG yla bort mitt JAG!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2020-07-22 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP