Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid I Mig.

Rätten beligger mig inte,
att känna känslor av sorg.
Ditt val att inte välja mig,
blev förskonad svek om natten.
Inte från dig, från skammens vålnad,
iklädd ytterst din själ.
Omfamna mig inte,
giv mig ej ditt syre.
Halsar synens regn,
kvävs i mörkrets förakt.
Finns inte för dig,
du finns alltid i mig.




Fri vers (Fri form) av Julia D
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-23 00:08



Bookmark and Share


  Svart svan
Wow... du har fångat en känsla som jag själv förgäves sökt sätta ord på... "skammens vålnad"...
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Julia D