Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klara nätter

Se stjärnorna lysa klart

En eld sprakar och värmer

Sitter tilsammans ser in i flammorna som gnistrar och glimmar

Lägger armen om dig

tystnaden är total

förutom att plötsligt hoar en uggla

ekot slår ut i nattens djup

klara nätter påminner om livet kärleken närheten av varann

från ingenting till allt

känner starka värmen från elden

ser upp mot himlavalvet

En stjärna av tusenfalt blinkar mot dig

klara nätter är där.... vilande till gryningen vaknade till kärlekens rus.....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-24 16:11



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så vackert uttryckt om närhet och kärlek...
2020-07-24

  alicja lappalainen VIP
vackert om naturen och känslor
2020-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP