Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människans litenhet---


Kristus Förklaringsdag

Stilla dig och fundera över Ordet,
Kristus Förklaringsdag i tider nu.
Be för dina vänner och ovänner i
världen som tycks dyster, men det
finns en mening och tanke för allt
elände som skapats av Guds barn.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-07-25 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje