Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild.


Vid ån

 

Stilla flyter ån

genom  trädens bladverk

syns ändernas  fria simtag

bland näckrosor i blom

Ner mot inloppet

vajar vassen i vinden

gässen lyfter sakta

för sin färd bort

Vid dammarna

öppnas portarna

vatten  forsar fram

med kraft och energi

Sen blir allt stilla

och fram träder en vy

av fantastiska färger

för en målande konstnär




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-25 21:28



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Sådana härliga bilder och känslor du lyfter fram! Mycket fin.
2020-08-14

  Annie b'larsson VIP
Fantastisk bild. Sitta där på en filt och njuta. Härligt.
2020-07-25
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP