Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I varje delstat av vår hjärna

I VARJE DELSTAT AV VÅR HJÄRNA

en av solstrålarna är en sladd
om du hittar den har du makten
att släcka hela världen

om du hittar den svunna magin
ber jag dig
håll den varsamt mot ditt bröst

du såg mig som jag ser mig
jag såg dig som du ville bli sedd
vi eskalerade vår livsnjutning
i varje delstat av vår hjärna

vi maxade vår kommunikation
mellan höger och vänster hjärnhalva
vi sammanflätade irrationella kombinationer
av ovanlig kärlek

när lampan i skogen slås på
somnar något inom dig
när spegeln från underjorden
skjuts upp ur vitmossan
ser jag dig drömma inuti den

ser jag din overkliga atmosfär
söka kroka fast i den vakna verkligheten
vilja ta med tillbaka något ynka litet
en souvenir för ett omöjligt möte




Fri vers (Fri form) av Martin Möldener VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-28 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Möldener
Martin Möldener VIP