Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stegvis tillbakadragande

 

 

Noll steg framme!

Och

Ett steg tillbakadragande

 

Noll steg framme!

Och

Två steg tillbakadragande

 

Noll steg framme

Och

Tre steg tillbakadragande etc.

 

Så låter!

De som lever på flykt för sitt liv från en annan religion

Mitt inburade liv är här och då och nu!

 

Min närvaro i Sverige

Mina dryga tjugotvå år i Sverige

Aldrig var ett steg framme utan bara tillbakadragande

 

INTEGRATION!

Heter det på svenska!!!

Segregation/ integration är samma skit….

 

En flykting!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2020-07-28 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP