Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


 En värld av melankoli

 

 

Låtit!

Sorgen växa och växa och växa

Tills sorgen får ingen mer plats i min själ

 

Låtit!

Ensamheten växa och växa och evig växa

Tills världen försvann i verkligheten

 

Låtit!

Synden växa och växa och växa

Till synden blev min enda levande värld

 

Låtit!

Drömmen drunkna och drunkna och drunkna

Tills drömmen blev mitt dödsbo

 

Låtit!

Natten mörkna och mörkna och mörkna

Tills mörkret dränkte min identitet

 

Låtit!

Dumheten i mig växa och växa och evig växa

Tills dumheten blev min enda identitet

 

Låtit!

Gråten komma och komma

Tills gråten blev min lugnande säng

 

Livet, människan är bara melankoli!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-07-28 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP