Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något justerad och censurerad.


Limerick

 

 

En sol-och-vårare från Njutånger

Hade för trånga kalsonger 

Till sin stora kropp

Men det var ingen flopp

Ty han sjöng kärlekssånger

 




Bunden vers (Limerick) av Öknens Ros VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-28 11:05



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ha ha jaså han men var inte han från Selånger he
2020-07-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul limerick!
2020-07-28

    Lena Staaf VIP
Klurig limerick i sol-och-vårbranschen.
2020-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra Limerick om en kvinnotjusare!
2020-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP