Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom att tänka på Beatleslåten "Help" när jag såg den här, den beskriver ju i mycket samma sak.


Smultronlanden

 

 

Mitt hem var en världsdel

i barnasinnets rymd

minns den världen  –  som välfärden

var blev den av.

 

Där fanns smultronlanden

dom största som jag sett

smultronlanden  –  som jag fann dem

finns inte mer.

 

Upp i den stora lönnen

byggde vi vårt slott

barnens sätt lär  –  allting lätt är

när kojor blir slott.

 




Bunden vers av Roland Holm
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-29 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm