Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett löv




Var som ett löv på en gren

starka vindar drog genom trädet

försökte hålla mig kvar

men tappade taget och föll


längtade grenen jag suttit på




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2020-07-29 12:39



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
En vacker bild om hur utsatta vi
kan vara i tillvarons kraftfält.
2020-08-03

  BenGust VIP
ibland faller, längtar, men kommer oftast upp ändå med kraften att försöka så det nästan ser ut som tidigare. Men nytt läge, ny möjlighet.
2020-08-03

  Lottie Ålhed VIP
Längtan säger mig att någon ännu inte tappat greppet. Kloka ord!
2020-08-02

  Magica VIP
Berörande! Kram.
2020-07-31

  Margit Grell
I det trygga vet man vad man har.
Att våga falla kan vara starten på något nytt.
2020-07-30

  Nils-Robert
Tufft att bli knuffad i livet dit man kanske inte vill
2020-07-30

  Blomma-Stjärna VIP
trädet släpper sina löv när det är tid - men vi människor kan falla också innan vi är mogna för det - och längta tillbaka till tryggheten, innan vi vänjer oss vid vår nya situation
(blir vi någonsin färdiga för att släppa taget om det välkända ? Skulle vi någonsin ge bifall till att vi släpps dit vi intet känner till? )
2020-07-29

  Rise Little One
Igenkännande tankar från din kloka penna.
2020-07-29

  M.Eta
Jobbigt att släppa taget om något som känns vant och tryggt. Men man kan ”växa” genom förändringar i livet!
2020-07-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och igenkännande om att tappa taget om tryggheten. Att våga nytt.
2020-07-29

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Det är ibland så svårt att bryta upp från det gamla, det trygga.
Så bra förmedlat med så få ord!
2020-07-29

  Sparvögat VIP
Saknaden efter något förgånget kan vara stor...
Kloka ord!
2020-07-29

  Kajan VIP
Tycker om den här, känslan är tydlig.
2020-07-29

  bibbi ahrnstedt
Fint tänkt, ibland är det svårt att hålla fast
2020-07-29

  Maria Sundelin VIP
Får mig att tänka på Dagermans dikt "Höst"
Kramar
2020-07-29

  Öknens Ros VIP
Ibland måste man släppa taget.
2020-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP