Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falkarnas strid

Två falkar

upp mot gråmolnen

 

i näbbarnas kamp

om sorkvärlden

 

med vingarna spända

som segel i storm

 

 

Där nere

i åkerns sädesskog

 

hålornas tysta vittnen

av de flygande härskarnas strid

 

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-30 10:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Upplevde en stor flock falkar vid Stevn's Klint och hur de jagade, lekte och hanterade vindfånget utmed klippbranterna. Magnifikt...
2020-07-31

  AiA Maria den fria
”Med vingarna spända som segel i storm” skapar sinnebilden av ögonblicket innan attacken...

Tack!
2020-07-30

  Nils-Robert
Häftig naturupplevelse
2020-07-30

  Kajan VIP
Mycket bra. En tydlig bild framträder, dramatik på många plan.
2020-07-30

  Lena Själsöga Keijser
det går att
höra vingarna
allt det vilket är i denna bild
ty just så
målar du
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP