Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns som diktcollage på Tradera, se länk


Dolda drömmars ocean

 

Sakta sveper hjärtats vindar
som en dyning på ett okänt hav
stilla susar dalens lindar
som ett klockspel i en katedral.

Ljuva sommarnätters toner
ljuder ifrån fjärran land
att gå ensam bland miljoner
- är som vinden
ifrån strand till strand.

Farväl ni alla orosnätter
lugnt jag sover som ett barn
smärtar gör ej oförätter
här på dolda drömmars ocean.

 

 

https://www.tradera.com/item/2027/410686142/dolda-drommars-ocean-diktcollage

 

 




Bunden vers av Roland Holm
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-31 14:25



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Havets längtan känner jag när jag läser dina underbara rader...
2020-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm