Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bortom







där
snäckan
gömmer
havets brus

omsluter
natten
ditt väsen
uti stilla ljus


när
vågen rör
din strand
i brännings

vita svall

väntar
jag dig där
mellan himmel
och korall




Bunden vers av Jörgen Jalmo
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-31 14:46



Bookmark and Share


  karenina VIP
Så mjuk och fin text. Lugn i dina ord.
2020-07-31

  Kajan VIP
Lysande.
2020-07-31

  Sparvögat VIP
Så utsökt, vackert, porlande faller dina ord...
2020-07-31

  Lena Själsöga Keijser
mycket vackert
2020-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo