Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrindan

 

Lycka uti barndomslandet
en tur i en skrinda en sommardag
vid den porlande källan jag fann det
glädjens namn  -  i ett Andetag.

Ibland vänder tanken åter
till skrindans färd och den lycka som var
för de små den klara överlåter
Himlens glans  -  dold men uppenbar. 

 

 




Bunden vers av Roland Holm
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-01 14:30



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så vackert...
2020-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm